Saeco Aulika Office

kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Aulika is de perfecte combinatie van esthetiek en professionele prestaties.
Het heeft een schoon, rationeel ontwerp en een ongeëvenaarde technologie: dubbel hydraulisch circuit, conische messen en grote water- en koffiecapaciteit (voor de Aulika Top- en Mid-modellen).
Al deze kenmerken maken deze machine perfect voor locaties met een hoog dagelijks verbruik.
Alle Aulika-modellen leveren een breed scala aan dranken op basis van koffie en verse melk, evenals heet water en stoom.
Het brede grafische display kan zowel pictogrammen als tekstberichten in verschillende talen beheren.
De interface is uitgerust met 8 directe selectietoetsen die de machine gemakkelijk te gebruiken en te programmeren maken.
De softwarearchitectuur is ontworpen op niveau en inhoud, waardoor het mogelijk is om krediet / consumptie volledig aan te passen en te beheren. Ook schoonmaak- en onderhoudsactiviteiten worden gemakkelijker gemaakt doordat alle onderdelen die regelmatig moeten worden gecontroleerd, kunnen worden verwijderd.
De Top-versie is geïntegreerd met een basis met extra capaciteit voor het opvangen van gronden en kan ook rechtstreeks op de watervoorziening worden aangesloten.
Aulika is het Saeco-assortiment voor de meest veeleisende out-of-home professionals.

Meer informatie

Over Saeco

Dankzij de Italiaanse achtergrond en meer dan dertig jaar ervaring is Saeco expert op het gebied van espresso, cappuccino en latte macchiato. Om een heerlijke smaak en een ultiem gebruiksgemak te bereiken wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Voorbeelden zijn een uitneembare zetgroep en het Saeco Brewing System, waarmee je per kop koffie de crema en body van je koffie aanpast. Ontkalken is dankzij het AquaClean-filter tot wel 5.000 kopjes koffie lang niet nodig!

 

EEN "PLUG AND PLAY" REVOLUTIE.
Aulika is uitgerust met "one touch" -logica en levert automatisch cappuccino en melkkoffie dankzij een speciale cappuccinatore van de volgende generatie, de "Pinless Wonder".
Pinless Wonder is een project dat is ontstaan in de onderzoekslaboratoria van Philips en toegepast op Saeco-producten: dit systeem, ingebracht in de neus van de machine, biedt dranken op basis van verse melk van de hoogste kwaliteit en smaak.
Het melkschuim en de temperatuur zijn perfect, qua textuur en consistentie: dit zijn de twee essentiële factoren die het zetten van uitstekende cappuccino en smakelijke melkkoffie garanderen. Bovendien is het opschuimen van melk altijd normaal, zonder "spat" -effect. In de Aulika Top High Speed Cappuccino-versie is het mogelijk om de snelle melkuitgiftefunctie te kiezen, tegelijkertijd met de koffie die er een geeft of in een volgorde, eerst koffie, dan melk.
De gepatenteerde Pinless Wonder-technologie is minder gevoelig voor het niet of onvoldoende reinigen van de cappuccinatore en behoudt constante schuimprestaties, zelfs onder de meest veeleisende bedrijfsomstandigheden.
Pinless Wonder is alleen beschikbaar in de versies Aulika Top, Top High Speed Cappuccino en Aulika Focus.

TOP KWALITEIT.
Saeco streeft naar maximale tevredenheid voor liefhebbers van koffiedranken.
De drinkkwaliteit in de beker wordt constant gecontroleerd en bewaakt. Om deze reden worden de verschillende productiestadia van de Aulika Top- en Focus-modellen gekenmerkt door continue tests en proeverijen, om ervoor te zorgen dat het eindproduct absoluut het beste is. Ons eigen team van koffiedeskundigen voert aan het einde van de assemblagelijn, voorafgaand aan het verpakken, regelmatig controles uit.
En de zoektocht naar perfectie houdt hier niet op: Saeco vraagt regelmatig de professionals van de Centro Studi Assaggiatori, de meest geavanceerde sensorische evaluatie-eenheid in Italië, om de producten die door de belangrijkste machines worden afgegeven, te testen volgens een zeer strikt referentieprotocol.
De resultaten zijn unaniem: Saeco staat bekend om de kwaliteit van de producten, vooral de melkkoffie die door de machines wordt geleverd, dankzij de perfecte relatie tussen de melkopschuimtemperatuur en de compactheid van de resulterende emulsie.
Deze resultaten zijn een eerbetoon aan de uitmuntendheid van de Saeco-machines en garanderen de beste productkwaliteit.
Saeco Aulika Office. Kastontwerp: Vrijstaand, Producttype: Filterkoffiezetapparaat. Capaciteit watertank: 4 l, Capaciteit in kopjes: 2 kopjes, Koffie invoertype: Koffiebonen, Ingebouwde molen. Vermogen: 1300 W. Kleur van het product: Zwart

Kleur van het productZwart
KastontwerpVrijstaand
Soort bedieningKnoppen
Breedte334 mm
Koffiebonen capaciteit1 kg
Diepte452 mm
Hoogte574 mm
Gewicht23 kg
Ingebouwd displayJa
AC invoer voltage220 - 240
Vermogen1300 W
Koffie invoertypeKoffiebonen
Capaciteit watertank4 l
Koffie makenJa
Capaciteit in kopjes2 kopjes
AC invoer frequentie50
Afneembare watertankJa
Verstelbare koffie sterkteJa
WarmwatersysteemJa
Latte macchiato makenJa
Opslag compartimentJa
Ingebouwde molenJa
Instelbare koffie-uitloophoogteJa
Warme melk makenJa
Aantal koffiesterkte-instellingen6
Instelhoogte van de koffie-uitloop85 - 105 mm
Aantal malersinstellingen8
Regelbare malinginstellingenJa
Snelle voorverwarm functieJa
Dubbel verwarmingssysteemNee
Latte makenJa
Inhoud houder gemalen koffie40 kopjes
ProducttypeFilterkoffiezetapparaat