Neo Barista Coffee Cleaner 3 x 150 ml

NIEUW !
kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Koffiemachine-reiniger 150 ml

De mineralen en calcium in het water en de koffie olie en vetten leiden tot kalkaanslag en verstoppingen in de interne delen van uw koffiezetapparaat. Deze formaties bederven de smaak van de koffie die u drinkt, verlagen de temperatuur en verkorten de levensduur van uw machine. Neo Barista Koffiemachine Cleaner Solution voorkomt kalkaanslag en verwijdert blokkades. Het heeft een snelle ontkalking, reinigingskracht en zorgt voor een gezonde reiniging. Het wordt aanbevolen om regelmatig te gebruiken voor meer heerlijke koffie en duurzame machines. Geschikt voor alle soorten en merken koffiemachines (volautomatische koffiemachines, capsule- en podsystemen, filtersystemen, espressomachines van alle soorten en merken.)

 

 

 

 

 

Meer informatie

Instructies

Raadpleeg voor het ontkalken en reinigen eerst de handleiding van uw machine. Vul het waterreservoir van uw machine met 150 ml Neo Barista koffiezetapparaat reinigingsoplossing, tenzij anders aangegeven. Vul met 300 ml (tweemaal het product) zuiver water. Laat 5 minuten staan. Laat de oplossing door de uitlaat voor heet water stromen. Spoel vervolgens de tank met minimaal 2 tanks water. Herhaal deze procedure elke 1-3 maanden, afhankelijk van uw gebruiksfrequentie.
 
Waarschuwingen
Het product kan kwetsbare oppervlakken beschadigen. Als de producten eruit lekken, spoel het dan af. Vermijd direct contact met voedsel.