Reiniging & Ontkalker pakket voor koffiemachines

NIEUW !
kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Cleaner & Ontkalker pakket 2 x 150 ml

Neo Barista Reinigingsmiddel verwijderd koffie oliën en vetten binnen in de machine. Ontkalkingsmiddel verwijderd de kalkaanslag en bouwt mineralen op.

Regelmatig reinigen en ontkalken zal zorgen voor een beter smakende koffie en de levensduur van de machine aanzienlijk verlengen. Het is belangrijk om uw machine en hulpstukken regelmatig te reinigen en ontkalken met een Neo Barista en ontkalkingsproduct.

Geschikt voor alle soorten en merken koffiemachines/espresso machines. Volautomaten, traditionele piston/filterdrager machines.

Meer informatie

Instructies: Ontkalken

Raadpleeg voor het ontkalken  eerst de handleiding van uw machine. Vul het waterreservoir van uw machine met 150 ml Neo Barista  ontkalker oplossing, tenzij anders aangegeven. Vul met 300 ml (tweemaal het product) zuiver water. Laat 5 minuten staan. Volg daarna de procedure welke uw apparaat aangeeft.

Instructies: Reinigen

Raadpleeg voor het ontkalken en reinigen eerst de handleiding van uw machine. Vul het waterreservoir van uw machine met 150 ml Neo Barista koffiezetapparaat reinigingsoplossing, tenzij anders aangegeven. Vul met 300 ml (tweemaal het product) zuiver water. Laat 5 minuten staan. Laat de oplossing door de uitlaat voor heet water stromen. Spoel vervolgens de tank met minimaal 2 tanks water. Herhaal deze procedure elke 1-3 maanden, afhankelijk van uw gebruiksfrequentie.

Bijzondere instructies

Waarschuwingen:
Het product kan kwetsbare oppervlakken beschadigen. Als de producten eruit lekken, spoel het dan af. Vermijd direct contact met voedsel