Fracino Piccino espresso set incl 3 kg koffie

FRA014
kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Met deze Piccino espresso set kunt u direct thuis aan de slag barista. De set bestaat uit de Piccino espressomachine, de Piccino grind on demand koffiemolen en een Fracino afkloplade. Bovendien ontvangt u van ons ook nog drie kilo koffiebonen.

Meer informatie

De Fracino Piccino is een compacte maar stevige espressomachine van topkwaliteit. De machine is overwegend gemaakt van rvs. Bovendien heeft de Piccino twee boilers en kan het twee koffie per keer maken. Ook heeft het de mogelijkheid om melk te schuimen en tegelijkertijd koffie te zetten. Een mooie compacte machine om uw barista skills mee te verbeteren.

Koffiemolen grind on demand

De Fracino Piccino grinder is een on-demand koffiemolen verkrijgbaar in gepolijst aluminium. Een perfecte aanvulling op de Fracino Piccino espressomachine. De koffiemolen heeft 38 mm conische maalschijven met een grote motor van 140 watt om tot 3 kg per uur te malen, meer dan voldoende voor thuis gebruik!

Afkloplade

Deze afkloplade van Fracino is gemaakt van gepolijst roestvrij staal enpast perfect bij de Fracino Piccino espressomachine en koffiemolen. De grinder past perfect op de afkloplade.

Drie kilo koffie

U ontvangt bij deze espresso set drie kilo koffie

Levertijd: 21 dagen

Label - Nieuw !

Espressomachinesoort - Espressomachine

Merk - Fracino