Severin Gekarteld Melkopschuimwieltje

SM001
kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Dit wieltje om de melk op te schuimen past in de Severin melkopschuimer SM9684 en SM9685. Let op! Dit is het gekarteld wieltje.

Meer informatie

Severin melkopschuimer

De severin melkopschuimer wordt standaard geleverd met twee wieltjes.

  • Een glad wieltje - deze kan gebruikt worden om melk op te warmen voor bijvoorbeeld het maken van sauzen of warme chocolademelk.
  • Een gekarteld wieltje - deze kan gebruikt worden om de melk op te schuimen voor cappuccino of een latte macchiato.

De wieltjes zijn magnetisch en vallen om het palletje in de kan. De melkkan plaatst u op de houder en zodra u de Severin aanzet gaat het wieltje ronddraaien. De melk wordt dan desgewenst ronddraaiend opgewarmd of ronddraaiend opgewarmd en opgeschuimd. 

 

Severin wieltjes

In de basis van de Severin melkopschuimer zit een uitsparing voor de twee wieltjes. De uitsparing werkt ook magnetisch, zodat de wieltjes er niet uitvallen.

 

Cappuccino of Latte machiatto maken

Gebruik voor het maken van een cappuccino of latte machiatto het liefst volle melk. In combinatie met een melkopschuimer geeft dit het beste resultaat. Daarnaast is een lekkere pittige koffieboon een mooie basis voor een smakelijke cappuccino. Een melange met arabica en robusta bonen zijn een goede keuze. Binnen ons assortiment adviseren wij de Noir Desir en Italien Style koffiebonen om een cappuccino of latte machiatto mee te maken.

  • Gewicht - 0.1. kg