Bosvruchten Thee Bio 1 kilo - Zwarte thee

TGO04
BIO
kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Biologische zwarte losse thee met grote stukken aardbei en aardbeiblad van biologische teelt. Een populaire, licht zoete thee.

Hoe zet ik zwarte thee?

Een lekker kopje zwarte thee zet u met goed gekookt water dat een temperatuur heeft van ongeveer 90 graden. Doe u thee in een theezeefje en laat het vervolgens 2-4 minuten trekken. Gebruik per kopje 1 schepje met het doseerlepel, dat is ongeveer 2 gram.

Hoe bewaar ik losse thee?

Losse thee kunt u best luchtdicht en donker bewaren. Het liefst op een koele droge plaats. Daardoor blijft de thee veel langer lekker. Een blik die goed sluit is een goede keuze om uw losse thee te bewaren. 

Herkomst

De theeplant Camellia sinensis  wordt geteeld op plantages die meestal op een berghelling liggen, het liefst en het best in een warm en vochtig klimaat. Denk aan landen als India, China, Kenya.  De smaak van de thee wordt bepaald door de ligging van de plantage, het klimaat, de seizoenen en de bodemgesteldheid.  Hoe hoger de tuin, des te beter de kwaliteit van de thee.

Biologische producten

Wij zijn sinds 2011 in het bezit van een SKAL certificaat. Dit certificaat garandeert u als klant dat wij op de juiste manier onze Biologische thee en koffie verwerken en deze mogen verkopen.Het bekende groene keurmerk heeft dus zeker wel betekenis en u vindt deze dan ook op al onze biologische producten.

  • Ingredienten: Zwarte thee -assam,* -Zuid India, vlierbessen*, natuurlijke aroma, roze bladje*, hele rode bessen*, aardbeienschijven*, hele frambozen*, hele bramen*, * van biologische oorsprong
  • Label - Bio
  • Informatie - Losse thee, Zwarte thee
  • Hoeveelheid thee - 1 kg
  • Smaak thee - Fruit