Koffiemachineonderhoud & reparatie

 

Bellissimo is importeur van diverse merken professionele espressomachines, zoals Expobar en BFC. Koopt u bij ons een professionele koffiemachine dan zorgt onze eigen technische dienst voor de installatie, het onderhoud en bij storingen voor reparaties. Bij de aanschaf van een espressomachine kunnen wij ook een baristatraining verzorgen, zodat u en uw personeel precies weten hoe de machine werkt en u verzekerd bent van een perfecte kop koffie!

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Wij kunnen voor u het periodieke onderhoud uit handen nemen, maar natuurlijk ook alle voorkomende storingen snel en vakkundig verhelpen. In geval van storing meld u dit telefonisch vervolgens neemt de monteur zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen dat u professionele koffiemachine snel wordt gerepareerd en de storing wordt verholpen. Wij weten als geen ander wat het schenken van koffie betekent voor uw onderneming en met onze eigen technische dienst zorgen wij ervoor dat uw koffiemachine in goede staat blijft.

Storing aan uw espressomachine

Heeft u storing aan uw espressomachine neem dan telefonisch contact met ons op via +32 493 / 83 15 46. Een van onze monteurs zal dan zo snel mogelijk terugbellen en een afspraak met u maken om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Van de merken die wij nu verkopen hebben wij onderdelen op voorraad en kunnen wij reparaties uitvoeren. Heeft u storing aan uw particuliere volautomatische koffiemachine zoals Jura, Siemens, Melitta, Saeco. Dan kunnen wij u helaas niet helpen met onderhoud en reparatie. Neemt u in dat geval contact op met het servicepunt van de leverancier zelf. 

 

Korting voor Horeca koffie klanten

Bent u een Horeca zaak en neemt u koffie van ons af dan heeft u recht op 25% korting op onderhoud, voorrijkosten, arbeidskosten.

 

Onderhoudsbeurt

Om uw machine te onderhouden adviseren wij u om twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw machine schoongemaakt, worden de zetgroepen ontkalkt en de ringen, zeefjes en ontluchtingsventiel vervangen, vindt er een algemene check van de machine plaats en wordt de machine en eventueel de molen (s) opnieuw afgesteld.

Waterfilter vervangen

Om kalkafzetting in uw machine te voorkomen raden wij aan een waterfilter te plaatsen. Daardoor voorkomt u onnodige problemen met uw machine. We hebben drie maten waterfilters afhankelijk van de hoeveelheid koffie die u zet. Een waterfilter dient één keer per jaar vervangen te worden. Dit kan bijvoorbeeld tegelijk met de onderhoudsbeurt gebeuren.

Zelf doen?

Wilt u liever zelf uw machine onderhouden, reinigen en ontkalken en uw waterfilter vervangen? Lees dan de volgende instructies nauwkeurig door.

- Zelf onderhoudbeurt aan uw espressomachine uitvoeren?

- Blindfilteren, hoe doe je dat?

- Hoe vervang ik mijn Brita waterfilter?

- Of bekijk de instrctievideo op You Tube.

 

Garantie

Een onderhoudsbeurt is preventief en geen garantie dat uw machine in storing raakt of kapot gaat.  Bellissimo is niet verantwoordelijk voor reparatiekosten die ontstaan, ondanks  goed onderhoud.

 

Merken

Heeft u een professionele espressomachine van een van de volgende merken, dan kan onze technische dienst een onderhoudsbeurt uitvoeren of een storing verhelpen. Expobar, La Spaziale, Rancillio, BFC, Reneka, La Rhea, Fracino, CBC Royale, Faema, La pavoni, Vibiemme, San Remo. Andere merken op aanvraag.